Retourbeleid

Retourzenden kan, mits de producten niet gepersonaliseerd, ongebruikt en onbeschadigd zijn.  

De bedenktijd van 14 dagen gaat in op het moment dat je de producten hebt ontvangen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Enkel de kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan 2Leuk geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via 2leuk18@gmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met 2leuk18@gmail.com . De kosten van verzending komen dan voor rekening van de klant.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij streven ernaar om bestellingen die geplaatst zijn binnen 3-7 werkdagen te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling op te komen halen, dit kan in overleg.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

2,95 of 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 pakketpost voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

© 2018 - 2023 2leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel