ALGEMEEN

2Leuk is een webwinkel gevestigd in Nuth en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70688230. De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van 2Leuk.

 

AANBOD

Het aanbod is vrijblijvend. 2Leuk heeft het recht het aanbod te wijzigen en aan te passen op ieder moment.

Alles wordt handgemaakt, waardoor 2Leuk niet kan garanderen dat bij bestelling van meerdere exemplaren van hetzelfde product deze helemaal identiek zijn. 2Leuk kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren precies overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

2Leuk is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen.

 

PRIJZEN

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk-en zetfouten. Bij druk-en zetfouten is 2Leuk niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

 

LEVERING

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling.

2Leuk streeft ernaar om na ontvangst van uw betaling uw bestelling binnen 3-7 werkdagen te verzenden. Dit is afhankelijk of het artikel gepersonaliseerd moet worden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan neemt 2Leuk contact hierover met je op.

De voorraad weergegeven op de webwinkel kan afwijken van de werkelijke voorraad. Indien bestelde goederen niet voorradig zijn en de klant reeds heeft betaald doch levering op korte termijn niet mogelijk is, zullen de reeds betaalde kosten worden geretourneerd. Hiermee wordt de overeenkomst ontbonden.

2Leuk biedt ook de mogelijkheid uw bestelling, na afspraak, bij 2Leuk af te halen. Je kunt dit aangeven bij je bestelling. 2Leuk neemt contact met je op zodra de bestelling klaar staat.

 

HERROEPINGSRECHT

Indien je het aangekochte artikel niet wenst te houden, kun je dit binnen 14 dagen retour zenden met uitzondering van gepersonaliseerde producten nadat u eerst 2Leuk hiervan heeft geïnformeerd. Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Hij zal, indien hij van zijn herroepingsrecht gebruikt maakt het product in de originele staat aan 2Leuk retourneren.  De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Indien het geretourneerde artikel door 2Leuk in goede/ongebruikte staat wordt ontvangen, zal het door koper betaalde bedrag (exclusief de verzendkosten) worden terugbetaald.

 

KLACHTEN

Heb je een klacht/opmerking en/of suggestie geef dit aan ons door en wij zullen ons uiterste best doen om samen tot een goede oplossing te komen.

 

VERZENDKOSTEN

De artikelen worden verzonden via Postnl. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van Postnl.

2Leuk is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT-post. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant.

2Leuk is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres.

je kunt er ook voor kiezen de producten bij 2Leuk af te halen in Nuth. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

BETALING

Bij verzending door 2Leuk

je dient het geld van de bestelling vooraf aan 2Leuk over te maken. Dit kan middels Ideal betaling of via overschrijving per bank. Indien je kiest voor zelf overschrijven per bank ontvang je na het plaatsen van de bestelling zo spoedig mogelijk een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het totaalbedrag inclusief de verzendkosten en een ordernummer. De betaling dient binnen 7 dagen overgemaakt te worden aan 2Leuk. Na ontvangst van de betaling ontvang je hiervan een bevestiging per email. Heeft 2Leuk na 7 dagen nog geen betaling van je ontvangen dan beschouwt 2Leuk de bestelling als geannuleerd.

Bij afhalen door de klant

Je dient contant te betalen bij afhalen of je kunt het factuurbedrag vooraf aan 2Leuk overmaken. Na ontvangst van de betaling ontvang je hiervan een bevestiging per email en kun je de goederen komen afhalen.

 

PERSOONSGEGEVENS

Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door 2Leuk. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

 

 

 

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2023 2leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel